2014. május 23., péntek

Bemutató a 9. A osztályban (2014. május 22.)


Mi, a Határtalanul! program résztvevői egy bemutató előadást tartottunk a 9. A osztály számára, mert ők még négy évig fognak ebbe az iskolába járni, így van esélyük egy következő programban való részvételre.  Előadást tartottunk a program célkitűzéseiről, felvázoltuk a program egyes lépéseit, valamint megismertettük velünk a testvériskolánkat, akikkel kapcsolatban állunk. 

Elmondtuk, hogy a program célja, hogy megismertesse a fiatalokkal, hogyan élnek a határon túli magyarok. Az osztály nagy érdeklődéssel hallgatta Pomichalné tanárnőt is és a mi élménybeszámolónkat is, sok élménnyel gazdagodtak.  A programban eltelt idő nagy hatással volt ránk, hiszen megismerkedhettünk az egyik felvidéki magyar tanítási nyelvű középiskola diákjaival. Sok időt töltöttünk együtt és kiderült, hogy ugyanolyan témák foglalkoztatnak bennünket. Együtt dolgoztunk az üzleti terven Szabó Attila tanár úrral és együtt megcsodálhattuk Nyíregyháza és pl. Kassa nevezetességeit. 

Ezeket a pillanatokat képeken és videókon örökítettük meg, amelyeket be is mutattunk az osztálynak. Remélem, sok diák kedvet kap ehhez a programhoz, mert rendkívül tanulságos és figyelemfelkeltő.

Jakab Ivett

11. B

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése